background image
bgroundleft

Drinks Slijtersvakblad

bgroundright

Vakbladen spelen een belangrijke rol in de communicatie met afnemers en potentiële klanten. Drinks Slijtersvakblad is het meest toonaangevende vakblad als het gaat om de communicatie met de drankenbranche. Van zelfstandige slijters/wijndetaillisten tot franchisers; van filaalmanagers tot inkopers van (supermarkt)organisaties, van zelfstandige supermarktondernemers met een slijterij, tot sommeliers en restaurateurs, van producent tot importeur en alles wat met deze doelgroepen samenhangt. Drinks Slijtersvakblad verscheen voor het eerst in februari 1953 onder de titel ‘Het Slijtersvakblad’. De complete historie is terug te vinden onder punt 8, ‘overige’.

Drinks Slijtersvakblad, Nederlands grootste vakblad op drankengebied, volgt dagelijks alle ontwikkelingen op de drankenmarkt op de voet. Dat leidt tot dagelijkse berichtgeving op de website en tot kleurrijke achtergrondreportages en vooral ook in economische productanalyses in het magazine zelf.

Behalve aan wijn wordt veel aandacht besteed aan informatie over andere dranken, zoals gedistilleerd en (speciaal)bier. Met bedrijfseconomisch gerichte achtergrondreportages, analyses, interviews, pagina’s verkoopkunde en kritische columns wordt de lezer een zo uitvoerig mogelijk beeld gegeven over het reilen en zeilen van de drankenmarkt. En allemaal onder het motto, dat het tijdig signaleren van trendmatige veranderingen en het qua kennis méér dan bijblijven, in deze 21e eeuw, hét devies is voor ondernemingen om voldoende rendement te kunnen scoren om gezond te overleven. Want ook de consument staat niet stil en komt op drankengebied tegenwoordig zeer beslagen ten ijs. Uit de altijd kleurrijke inhoud van Drinks Slijtersvakblad kunnen detaillisten, producenten en importeurs, maar ook mensen uit de zwarte brigade, informatie putten die niet alleen van belang is bij de in- of verkoop, maar die ook nuttig kan zijn bij het geven van voorlichting op niveau aan de steeds weetgieriger klant en gast

De verzonden oplage van Drinks Slijtersvakblad is gewaarborgd door het onafhankelijk HOI (Het Oplage Instituut) op verzoek kunnen wij u een registeraccountants- verklaring over 2009 toesturen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over:
Oplage en verspreidingscijfers
Verschijningsdata
Advertentietarieven
Globale themaplanning

Tevens uitgever van:
slijtersvakblad.nl
Wekelijkse digitale nieuwsbrief slijtersvakblad.nl

 1. sluit legenda
 2. bedrijfsinformatie
 3. nieuws en productinformatie
 4. aanbiedingen
 5. bereikbaarheid
 6. contactpersoon
 7. afspraak maken
 8. doorklik
 9. overige
 10. video
 11. print
 12. plattegrond
 13. deelnemers
 14. aanmelding