background image
bgroundleft

La Source Nederland

bgroundright

La Source is opgericht in 2003 en specialiseert zich in alcoholvrije dranken waaronder voornamelijk alcoholvrije wijnen. De motivatie om dit bedrijf op te starten was door de steeds meer toenemende vraag naar een alternatief voor alcohol. Alcoholvrij bier is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, maar dat er inmiddels ook een heerlijk smaakvol alternatief is voor wijn is minder bekend.

Alcoholvrije wijn - voor wie?
Natuurlijk voor elke wijnliefhebber en voor iedereen die geen alcoholhoudende dranken kan of wil drinken. Zoals bijvoorbeeld:

Zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven.
Als je zwanger bent kun je beter helemaal geen alcohol drinken. Toch is het af en toe eens fijn om (vooral tijdens een feestje) gezellig mee te doen. Hier biedt de alcoholvrije wijn van La Source een smaakvol alternatief.

Personen die niet mogen drinken i.v.m. ziekte/medicijnen
Er zijn genoeg mensen die i.v.m. hun gezondheid geen alcohol meer kunnen of mogen drinken. Zij zullen altijd moeten kiezen voor een non-alcoholische versnapering. Ook voor hen is het een welkome afwisseling om bij een avondje uit of een gezellig dineetje thuis eens een echt glaasje wijn (maar dan zonder alcohol) te kunnen nuttigen.

Automobilisten
Stapte men vroeger nog zonder na te denken stomdronken achter het stuur….dat is tegenwoordig haast ondenkbaar. Iedereen kent ‘de Bob’. Daar wordt de laatste tijd veel terechte reclame voor gemaakt. Veel mensen die nog moeten rijden houden het meestal bij een glaasje ‘spa’ of een malt biertje.  Niet iedereen is gecharmeerd van een alcoholvrij biertje maar heeft ook niet altijd zin in het eeuwige spaatje. Een alcoholvrij wijntje is dan een goede uitkomst. Zo ‘drink’ je toch mee én kan je de rest van het gezelschap veilig thuis brengen.

De zakenwereld
De alcoholvrije wijn van La Source werkt ook in het zakenleven stimulerend! Bij zakelijke besprekingen en bedrijfsfeestjes kunt u uw gasten wijn aanbieden, zonder dat uw concentratievermogen vermindert en zonder bang te hoeven zijn voor pijnlijke opmerkingen waar u misschien achteraf spijt van heeft. Op deze manier kunt
 u ‘helder’ zaken doen!

Sporters en wellness-fans
Dit is een tijd waar veel mensen bewust bezig zijn met hun gezondheid, ook via de media worden we er steeds vaker op gewezen dat een gezonde levensstijl van groot belang is. Veel bewegen, gezond eten, niet roken maar zeker ook matig met alcohol. Met een glaasje ’vini vici’! sparkling gunt u zich op deze manier toch een lekker aperitiefje! En het bevat ook nog eens 60% minder calorieën dan een gewoon wijntje.

Mensen die vanwege riskant alcoholgebruik tijdelijk of helemaal geen alcohol aanraken
Deze (vrij grote) groep mensen maakt bewust een keuze om tijdelijk of helemaal geen alcohol meer te drinken. Dat wil niet zeggen dat ze niet blij zijn met een smaakvol alternatief!

Mensen die een dieet volgen
Een glas alcoholvrije wijn bevat slecht een derde van de hoeveelheid calorieën die een zelfde glas alcoholhoudende wijn bevat. Deze wijn past dus uitstekend in een dieet.

 

 1. sluit legenda
 2. bedrijfsinformatie
 3. nieuws en productinformatie
 4. aanbiedingen
 5. bereikbaarheid
 6. contactpersoon
 7. afspraak maken
 8. doorklik
 9. overige
 10. video
 11. print
 12. plattegrond
 13. deelnemers
 14. aanmelding