background image
bgroundleft

Slijtersvakbeurs.nl

bgroundright

Slijtersvakbeurs.nl het meest veelzijdige platform voor de drankenbranche
Met de slijtersvakbeurs.nl heeft de drankenbranche er al geruime tijd het grootste virtuele trefpunt bij van aanbieders en kopers van bier, wijn, gedistilleerd en branchegerelateerde nevenproducten en diensten. Op slijtersvakbeurs.nl kan de bezoeker snel complete presentaties van bedrijven vinden, met hun historie, locatiegegevens, contactpersonen, aanbiedingen en eventueel lopende bedrijfs- en of tv-commercials. Alles bewust tweedimensionaal en op dezelfde manier samengebracht om het zoeken zo simpel en efficiënt mogelijk te houden. Groot voordeel van een virtuele vakbeurs is, dat de gegevens 24 uur per dag, 7 dagen in de week en op een moment dat het de bezoeker goed uitkomt bezocht kunnen worden. Bovendien is de informatie ook direct muteerbaar of uit te breiden op aangeven van de beursdeelnemers.

Meer kans om gevonden te worden
Groot voordeel ten opzichte van de eigen websites van bedrijven is, dat de vindkans via dit platform vele malen groter is en beursdeelnemers ook kunnen meeliften op het bezoek aan andere deelnemers, zoals dat ook gebeurt bij klassiek beursbezoek. Standhouders op slijtersvakbeurs.nl draaien bovendien zonder verdere kosten mee in de hele mediacampagne die door de makers van Drinks Slijtersvakblad voor deze virtuele beurs wekelijks wordt gevoerd.

Virtueel èn analoog
Natuurlijk is er de Dranken en Pakket Expo, de enige gespecialiseerde drankenvakbeurs van Nederland (overigens ook van meet af aan deelnemer aan de virtuele slijtersvakbeurs.nl), die tastbaar te bezoeken is. En dat moet zo blijven ook! Want nog altijd schuilt de traditionele koopmansgeest in Nederlanders, waarbij de handen op elkaar worden geslagen en waar aanbieders en kopers elkaar nog eens diep in de ogen kijken.
Als makers van Drinks Slijtersvakblad hebben wij jaren geleden echter al gemerkt, dat de communicatiebehoefte van aanbieders van producten en/of diensten en van degenen waarvoor ze bedoeld zijn, niet stopt op het moment dat een editie verscheen. En dus kwam er een dagelijkse digitale nieuwsvoorziening (slijtersvakblad.nl), gevolgd door een wekelijkse digitale nieuwsbrief waarin lezers attent worden gemaakt op de highlights en achtergronden van de voorbije week. Bij productaanbieders blijkt inmiddels een steeds grotere behoefte naar meer commerciële -en vooral betaalbare- informatieverstrekking aan de doelgroep. Speciaal daarvoor hebben wij hiervoor een ander communicatieplatform te ontwikkeld: slijtersvakbeurs.nl. Hier is met één druk op de knop het meest actuele vakaanbod voor de branche samengebracht , met directe toegang tot alle algemene bedrijfsinformatie van en over de digitale exposanten, eventueel geredigeerd door de redactie op aangeven van de exposanten. De digitale vakbeurs kan bezocht worden op het moment dat het eenieder uitkomt. Kosteloos en zonder kans op filevorming. Kortom, een nuttig en eenvoudig te bedienen platform, waar de totale branche waaronder slijters, drankendetaillisten, sommeliers en andere horeca-inkopers ongetwijfeld veel gebruik van zullen gaan maken.

Nog een plaats vrij voor u als exposant
Heeft u zelf interesse om deel te nemen als deelnemer op de digitale slijtersvakbeurs? Bel ons gerust: 0226-320220.

 1. sluit legenda
 2. bedrijfsinformatie
 3. nieuws en productinformatie
 4. aanbiedingen
 5. bereikbaarheid
 6. contactpersoon
 7. afspraak maken
 8. doorklik
 9. overige
 10. video
 11. print
 12. plattegrond
 13. deelnemers
 14. aanmelding