background image
bgroundleft

Oud Reuchlin & Boelen

bgroundright

Texel in de ban van Taittinger Comtes de Champagne

Waddeneiland Texel was 11 maart j.l. in de ban van een exclusieve proeverij van Taittinger Comtes de Champagne. Op de spraakmakende locatie restaurant Bij Jef werden nationale top-chefs en sommeliers verwend met een unieke verticale proeverij en een exclusieve lunch. De proeverij werd begeleid door Vitalie Taittinger, marketing directeur bij Champagne Taittinger.

Comtes de Champagne is de top cuvée van het internationaal gerenommeerde merk Champagne Taittinger uit Reims. De verticale proeverij bestond uit Comtes de Champagne Blanc de Blanc 2004, 2002, 2000 en 1998. Tevens kon men als eerste de Taittinger Comtes de Champagne Rosé 2005 proeven. Jef Schuur en Nadine Mögling zorgden voor een exclusieve lunch op topniveau, waar de gasten konden genieten van de exquise bereiding van het eerste Texelse lam van 2013.  

 

Prijswinnende champagne
De Comtes de Champagne Brut Blanc de Blancs 2000 is in 2012 nog uitgeroepen tot ‘Beste Champagne’ door het Fine Champagne Magazine. De wereldvermaarde Robert Parker gaf de 2000 96 punten (op 100). Het Amerikaanse tijdschrift Wine Spectator vindt hem goed voor 94 punten. En in Groot-Brittannië heeft hij gouden medailles gewonnen bij de Decanter World Awards en bij de International Wine and Spirits Competition. En alsof het nog niet genoeg is, heeft de Comtes de Champagne Brut Blanc de Blancs vier jaren op rij de Cellar in the Sky Award voor de beste Sparkling in the First Class gewonnen.

 

Restaurant & Hotel Bij Jef
Bij Jef is het genieten van topgastronomie in een relaxte sfeer. Jef Schuur en Nadine Mögling bezorgen de gasten een onvergetelijke ervaring.  Het restaurant en designhotel zijn de ultieme ‘verwenplek’ op Texel. Want genieten is meer dan topgerechten en mooie wijnen serveren. Bij Jef biedt gastvrijheid, ongekende luxe en tijd. Vanaf heden tot en met mei serveren zij als enige in Nederland Taittinger Comtes de Champagne per glas.

 

Oud Reuchlin & Boelen
Oud Reuchlin & Boelen is één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Als partner voor zowel de wijnmerken in het assortiment als de wijnhandel en horeca biedt Oud Reuchlin & Boelen alle ondersteuning en kennis die nodig is voor een succesvolle marktbewerking.

 

Foto-1 vlnr: sterrenkok Margot Reuten (restaurant Da Vinci, Maasbracht), sterkok Jef Schoor (restaurant Bij Jef, Den Hoorn), Vitalie Taittinger (marketing directeur Champagne Taittinger, Reims) en Jef’s partner gastvrouw en sommelier Nadine Mögling (Bij Jef, Den Hoorn)

 

Foto-2:Verzameling Comtes de Champagne (vintages 1998, 2000, 2002, 2004 blanc de blancs)

Foto-3: Carsten Klint, Vitalie Tattinger, Jef Schuur, Nadine Mögling, Cuno van 't Hoff

NIEUW! Mobiel Proefdisplay

Verhoog de beleving in uw winkel en laat de consument uw wijn proeven!

Met de aanpassing in de Drank-en Horecawet hebben slijters de mogelijkheid om per 1 januari 2013 hun klanten alcoholische dranken te laten proeven. Het laten proeven van wijn in de winkel zorgt voor meer beleving en draagt bij aan de aankoopbeslissing.

Verhoog de wijnbeleving
Het aan de man brengen van kwaliteitswijn vraagt niet alleen om een goed verhaal met veel kennis van zaken. Want van wijn wilt u niet alleen iets weten, u wilt het vooral ook beleven. Kennis en emotie, daar draait het om. De Mobiele Proefdisplay draag hier aan bij. Het laten proeven van wijn bij de slijter is volgens de sector van essentieel belang, zodat de consument de beste aankoopbeslissing kan nemen.

Het Mobiele Proefdisplay
De display is speciaal ontwikkeld naar de wensen van de vakhandel en wijnspeciaalzaak. De display biedt ruimte voor vier te proeven wijnflessen, wijnglazen en is compleet met koelers en spieton. Ook kunt u meteen wijnen per doos en fles tonen. De proefdisplay is makkelijk verplaatsbaar, zodat u zelf bepaalt waar en wanneer u deze inzet. Proeven in de winkel verhoogt de wijnbeleving en beïnvloedt de aankopen in de winkel.

Informeren
Deze proefdisplay speelt ook goed in op het geven van extra service aan de consument. Door de speciaal aangebrachte informatiebakjes kan er over iedere wijn extra informatie worden verschaft aan de consument. Dit zorgt er tevens voor dat de consument ook zelf kan proeven en vergelijken.

Programma
Oud Reuchlin & Boelen heeft een speciaal programma ontwikkelt rond het Mobiele Proefdisplay. Hiermee bent u verzekerd van topwijnen in uw winkel, het ondersteunende verkoop- en promotiemateriaal en meer omzet!

 1. sluit legenda
 2. bedrijfsinformatie
 3. nieuws en productinformatie
 4. aanbiedingen
 5. bereikbaarheid
 6. contactpersoon
 7. afspraak maken
 8. doorklik
 9. overige
 10. video
 11. print
 12. plattegrond
 13. deelnemers
 14. aanmelding